Trening uke 23

Det var gode tilbakemeldinger på forrige ukes treningsøkter. Det gjør at vi fortsetter på samme måte denne uken. Husk også at det er KM Rundbane tirsdag 2. juni kl 19:00 på Langsetløkka, og det gjør at tirsdagens trening starter kl 18:00. Møt opp for å heie om du ikke skal delta. Vi minner også om at det er KM Tempo tirsdag 9. juni. Mer info og påmelding kommer tirsdag 2. juni.

Vi minner om koronavettreglene som må følges på våre treninger så vennligst se her for mer info. Koronavettreglene sier også at vi må ha kontroll på hvem som er på trening så skriv navnet ditt nedenfor om du skal på trening.

Asfalt
Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:00 fra Brekkekrysset. Vi kjører inn til Skar + 2-3 runder i KM løypa (dvs Greveveien/Sandemosveien). Vi deler opp i to grupper samt at vi oppfordrer til at hver gruppe samler seg igjen før en kommer ut på Maridalsveien og for de raskeste kan de gjerne snu og «hente opp» igjen de siste i gruppa. Når treningen er ferdig tar vi følge til Langsetløkka for å se målgang av KM Rundbane.

Torsdag: Intervaller i Grefsenkollen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører samlet t/r Skar og deretter går turen til Grefsenkollen for individuelle intervaller.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i to grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. 

Husk å legge inn kommentar dersom du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

12 Responses

 1. Marius Gi sier:

  Jeg stiller i Maridalen på tirsdag.

 2. Håvard sier:

  Jeg blir med i Maridalen på tirsdag.

 3. Med i MD tirsdag

 4. Olav V sier:

  Er med i Maridalen tirsdag.

 5. Nils-Erik sier:

  Stiller idag

 6. Fartein B sier:

  Er med i MD tirsdag

 7. Isak Mjelva sier:

  Er med på torsdag (idag)

 8. Tormod B sier:

  Er med i dag, torsdag.

 9. Simen Huseby sier:

  Stiller i Maridalen i dag, men ikke på intervaller i gk. #tempoiscoming kjører enten drag i md eller drar ned til km-løypa

Legg igjen en kommentar