Trening uke 24

Det var gode tilbakemeldinger på forrige ukes treningsøkter. Det gjør at vi fortsetter på samme måte fremover. Denne uken blir dog litt annerledes siden det er KM Tempo tirsdag 9. juni. Det gjør at det ikke blir fellestrening tirsdag. Skulle du derimot ønske deg en sykkeltur anbefales det å ta turen til Hvervenbukta kl 18:30.

Vi minner om koronavettreglene som må følges på våre treninger så vennligst se her for mer info. Koronavettreglene sier også at vi må ha kontroll på hvem som er på trening så skriv navnet ditt nedenfor om du skal på trening.

Torsdag: Intervaller i Grefsenkollen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører samlet t/r Skar og deretter går turen til Grefsenkollen for individuelle intervaller.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i to grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. 

Husk å legge inn kommentar dersom du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

1 Response

  1. Er det noen som skal ut på tur i morgen?

Legg igjen en kommentar