Trening uke 25

Vi fortsetter der vi slapp, og fortsetter på samme måte som tidligere uker.

Vi minner om koronavettreglene som må følges på våre treninger så vennligst se her for mer info. Koronavettreglene sier også at vi må ha kontroll på hvem som er på trening så skriv navnet ditt nedenfor om du skal på trening.

Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:00 fra Brekkekrysset. Vi kjører inn til Skar + 2-3 runder i KM løypa (dvs Greveveien/Sandemosveien). Vi deler opp i to grupper samt at vi oppfordrer til at hver gruppe samler seg igjen før en kommer ut på Maridalsveien og for de raskeste kan de gjerne snu og «hente opp» igjen de siste i gruppa. 

Torsdag: Intervaller i Grefsenkollen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører samlet t/r Skar og deretter går turen til Grefsenkollen for individuelle intervaller.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i to grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart. 

Husk å legge inn kommentar dersom du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

6 Responses

  1. Håvard sier:

    Stiller på tirsdag.

  2. Nils-Erik sier:

    stiller idag

  3. jeg kaster meg på i dag jeg også

  4. Håvard Tønnessen sier:

    Ny i laget, men joiner gjerne torsdag!

Legg igjen en kommentar